Jaluzele exterioare / Storuri

Conduc lumina
Asigura eficienta energetica
Ofera intimitate
Produc atmosfera confortabila

vezi beneficiile lor si tipurile
inspre rulouri si jaluzele storuri

Beneficiezi de

Temperatura Ambientala Perfecta

Protejeaza vara de caldura solara excesiva
Dozeaza cantitatea de lumina pe care o doresti.
Directioneaza lumina astfel incat sa nu te deranjeze.

Storurile de la HELLA nu realizeaza doar o umbrire ci conduc si dozeaza lumina solara dupa nevoile utilizatorului. Ele asigura in incapere confortul dorit si realizeaza pentru zonele unde se lucreaza conditiile ideale pentru productivitate.

In afara de conducerea luminii storurile au un impact si asupra temperaturii ambientale. Ele reflecta caldura solara la exterior si contribuie astfel considerabil la o protectie pe timpul verii fata de caldura excesiva.

Fara protectie la soare

fara protectie la soare

Fara storuri razele solare produc un efect de orbire. Daca se vor utiliza draperii sau rulouri pentru o iluminare potrivita a incaperii va fi necesara lumina artificiala.

Esti doar protejat la soare

cu protectie la soare

Utilizarea storurilor fara functia de directionare a luminii ofera o protectie la intimitate si la efectul de orbire a razelor solare. Este necesara totusi o iluminare artificiala pentru o iluminare potrivita a incaperii.

Acum esti protejat la soare si functia de directionare a razelor este activa

jaluzele - storuri semideschise

Functia de directionare a luminii de la HELLA ofera protectie la intimitate si la efectul de orbire. In acelasi timp se utilizeaza lumina de zi pentru o iluminare optima a incaperii. Nu este deloc necesara o iluminare artificiala astfel obtinandu-se o atmosfera confortabila alaturi de o economie de energie.