Creezi confort de la distanta

CONFORT LA O ATINGERE DISTANTA.

Siguranta

ONYX®, un sistem de siguranta SMART HOME

Spre deosebire de cele mai multe solutii din piata ONIX a fost conceput avand siguranta in prim plan.

ONIX comunica cu ajutorul IP astfel fiind posibil schimbul de date cu alte sisteme. Cu toate acestea se pune cel mai mare accent pe criptare. Numai participanti autorizati au acces la interfata.

  • Control acces pentru toate aparatele doar prin aplicatia ONIX .
  • Criptare intre ONIX.CENTER si Smartphone/Tableta.
  • Siguranta suplimentara prin folosirea codurilor QR.
sistem onyx home hella
comanda vocala sisteme umbrire

Comanda Vocala

ONYX va ofera o cale simpla de a intra in lumea Smart Home. Deocamdata comenzile vocale pot fi facute doar in limba : engleza, germana, franceza si italiana prin intermediul comenzii de voce Alexa dezvoltata de cei de la Amazon. Atata vreme cat va aflati in apropierea dispozitivului veti actiona produsele de umbrire HELLA prin voce fara ajutorul mainilor. Configurarea se va realiza foarte simplu prin aplicatia ONYX.

comanda lumini in casa

Control Lumini

Copertinele de la HELLA pot fi dotate optional cu lumini de tip LED. Baghetele tip LED sunt foarte bine integrate in bratele copertinelor fiind aproape invizibile.Luminile LED pot fi acum actionate de pe smartphone prin aplicatia ONYX. Cu un click se va aprinde lumina sau se poate modifica intensitatea. Programul automat de la ONYX va asigura stingerea luminii la comanda de inchidere a marchizei.

Functii automate

Vant

La vant puternic produsele de umbrire vor fi protejate prin modulul de automatizare vant.

Soare

Printr-o automatizare a directionarii luminii solare se obtine in incapere o atmosfera optima.

Timp / Astro

Puteti controla protectia solara in functie de ora sau de pozitia soarelui.

Apus / Rasarit

Recunoaste modificarea intensitati luminii solare printr-un senzor special.

Temperatura pe fatada

Produsele sunt protejate prin masurarea temperaturii fatadei.

Componente

ONYX.CENTER

ONIX.CENTER prin Centerbox se pozitioneaza ca interfata intre Smartphone si dispozitivele de comanda si comunica cu acestea prin unde radio.

ONYX.NODE

La fiecare produs de umbrire se va instala intre sursa de curent si motor un dispozitiv de comanda ONIX.NODE. Acest dispozitiv se va folosi la actionari ale produselor de la buton atat pentru un singur produs sau mai multe aflate in aceeasi camera.

ONYX.WEATHER

Senzorul ONIX. WEATHER se foloseste la recunoasterea influentelor atmosferice precum viteza vantului, intensitatea soarelui si temperatura fatadei. El pune la dispozitie datele pentru functiile automate de vant, intensitate solara (rasarit,apus) sau temperatura fatadei. La pranz atunci cand este prea cald va inchide storurile automat regland astfel temperatura din incapere pentru plante si animale cand nu sunteti acasa. Umiditatea sau presiunea atmosferica pot fi deasemenea date de intrare pentru gestionarea functionarii produselor de umbrire.

ONYX.CONNECTOR

ONIX.CONNECTOR se va monta intre sursa de curent si motor. Acest dispozitiv se va folosi in mod special pentru produse de umbrire cu actionare cu motor pe care deja le aveti sau si pentru constructii noi.

ONYX.CLICK

Noul ONIX.CLICK ofera posibilitatea de a actiona produsele de umbrire prin ONIX ca si cu o telecomanda obisnuita. Poate fi folosit ca o extensie al ONIX.CENTER Box sau poate fi folosit si ca o telecomanda independenta conectandu-se la dispozitivele ONIX